Sieraden reparaties

Vakkundig, betaalbaar, snel en betrouwbaar

Sieraad Reparatie

Is uw favoriete sieraad toe aan een reparatie? Geef uw dierbare juweel dan in handen van juwelier Vonk.Met veel liefde voor het vak, een eigen atelier en een goudsmid met ruim 30 jaar ervaring bent u verzekerd van een prima advies over de reparatie mogelijkheden en een zeer vakkundige reparatie.

Dankzij een gedegen vakopleiding en de ervaring met het repareren van de meest uiteenlopende sieraden kunnen wij u garanderen dat uw opdracht geheel naar uw wens wordt uitgevoerd.


Vermaken van sieraden

Het vermaken van sieraden is heel breed. U kunt bestaande sieraden een nieuw uiterlijk geven door een briljant toe te voegen. Een aansprekend voorbeeld is het vermaken van een trouwring. Hierdoor krijgt u een bijzonder aandenken aan een dierbare. Bij ons in de winkel hebben wij een aantal voorbeelden.

Bij juwelier Vonk heeft u rechtstreeks contact met de juwelier die uw reparatie of het vermaken gaat uitvoeren. Zonder tussenkomst van derden geheel in eigen atelier kunnen wij u een prima prijs/kwaliteit garanderen. Voor wij tot reparatie of het vermaken van uw sieraad overgaan informeren wij u eerst wat de kosten zijn, zodat u meteen weet waar u aan toe bent. Geen verassingen bij ons dus, alleen een prachtige sieraad, waar u weer jaren van kunt genieten. Plus als u het sieraad op dinsdag brengt, doen wij ons best om het dezelfde week weer bij u te overhandigen.

 

Eigen ontwerp

Tevens kunt u bij juwelier Vonk terrecht om uw eigen sieraad te ontwerpen. Als klant kunt u zelf een tekening maken of een afbeelding laten zien van iets wat u graag gemaakt wil hebben, foto’s e.d. kunnen ook per email verzonden worden voor te maken prijsopgaves. Dit kan zowel in goud als in zilver. Kijk ook even bij de volgende hyperlink: www.demuntrand.nl