Trouwringen

Adembenemende kwaliteit

Juwelier Vonk heeft de hoogwaardige collectie trouw- en relatieringen van het merk Alliance. Werkelijk adembenemend zijn de kwaliteit, maar verrassend genoeg ook de prijzen waarvoor wij deze modellen kunnen aanbieden!

De gehele collectie bestaat o.a. uit een zeer gevarieerd aanbod van hoge kwaliteit bicolor, bewerkte en gladde ringen of , ontwerp je eigen variatie. Een variatie met briljant is mogelijk. Veel plezier met het uitzoeken.

www.allianceringen.nl

Dora Trouwringen

Dora Trouwringen is een prachtige trouwringenlijn die geheel naar wens van de klant wordt gemaakt.
Op dit moment dé absolute hit in trouwringenland, meer dan 6000 modellen tegen prijzen waar alle bruidsparen gelukkig van worden.

Als jullie op zoek zijn naar de ringen van je leven, neem dan een kijkje op www.dora-trouwringen.nl. Want wij maken apart betaalbaar!

Flamingo omringt je geluk

Al eeuwen lang bestaat er in de wereld niets mysterieuzers dan de schittering van het fonkelende goud. Oude galjoenen hebben de meest ruige wateren getrotseerd op zoek naar ondoordringbare gebieden om haar schittering te mogen aanschouwen. De oude Romeinen kleden zich in het goud om de vijand te trotseren, de Azteken gebruikten het goud om dichter bij hun goden te komen. Hele economieën zijn opgebouwd met bouwstenen van goud als meest waardevol product om geld zijn waarde te kunnen geven.

Tegenwoordig is goud een basis voor een symbool van liefde. Goud is en blijft het symbool voor een liefdevolle verbintenis, vriendschap of diepe waardering naar een ander toe.

In uw zoektocht naar een prachtige vorm van een van de kostbaarste zaken op aarde, bent u op onze website terecht gekomen. Het heeft zo moeten zijn. Wellicht bent u onze collectie bij juwelier Vonk uit Lelystad tegengekomen en wilt u wat meer weten over onze ambachtelijke manier van werken. Misschien bent u aan het bekijken in welke vorm u een band met de magie van het mysterieuze goud op wilt bouwen. Voor u, maar misschien ook wel voor een ander.

Wij willen u welkom heten op deze website en willen er alles aan doen uw zoektocht te doen belanden bij dat sieraad waar u zo van heeft gedroomd. Bij ons kunt u daarom niet alleen kiezen uit onze collecties. Wij willen u daarmee niet tekort doen. Omdat wij het goud van begin tot einde bewerken, hebben wij de mogelijkheid af te wijken van die standaardcollecties die u in de markt tegenwoordig zoveel tegenkomt. Wij willen onze uiterste best doen uw droom zo goed als mogelijk na te bouwen, vraag het maar aan juwelier Vonk.
Het leven is om gevierd te worden.

Flamingo is een van de grootste goudateliers in Nederland. Naast Nederland leveren we aan zo’n twintig andere landen over de gehele wereld. Flamingo is begonnen als een klein ambachtelijk goudsmidsatelier van vader en zoon wat de afgelopen dertig jaar structureel uitgegroeid is tot een begrip in de markt. Flamingo is trots op haar uitgegroeide positie in de markt en haar netwerk van betrouwbare juweliers waarmee zij een prettige en vriendschappelijke band heeft. Juwelier Vonk staat voor u klaar om u met raad en daad bij te staan bij uw zoektocht naar het sieraad wat u met trots draagt.
www.flamingoring.nl

Promises Trouwringen ‘Symbool van Verbondenheid’

Vriendschap, Verloving, huwelijk.. deze gebeurtenissen kunnen bezegeld worden met een sieraad. Promises heeft hierin een grote collectie met diverse mogelijkheden. Natuurlijk staat de ring hierin centraal maar Promises heeft ook andere sieraden, de Personal Touch.
Een overzicht van onze collectie kunt u bekijken op de website.
Bent u op zoek naar het dichtstbijzijnde Promises-ringen verkooppunt, dan hoeft u alleen maar uw postcode in te typen. En klikken op de onderstaande link

Wilt u meer informatie ontvangen over de mogelijkheden bij Promises dan kunt u uw verzoek via e-mail aan ons kenbaar maken. Ons e-mailadres is:
info@vonkjuweliers.nl

www.promisesringen.nl